Om oss

Vi introducerar en serie elscootrar med högre kvalitét. Vi sätter press på etablerade företag och utvecklar en egen elscooter som vi vet är snäppet vassare. 

Vi är ett energiskt och hårt arbetande team inriktat på att ge våra kunder bästa service vad gäller både kunskap och bemötande. 

Vi tror på att göra världen enklare och snabbare, men inte på bekostnad på vår miljö. Vi vill ha tillgång till enkla urbana transporter för att få världen att föras samman mer, inte mindre. Det gör vi bara genom att minska tiden vi spenderar ifrån varandra. 

"Vi älskar nya utmaningar"

Teamet på Eltra älskar nya äventyr och att utmana. Vi tror att äventyr och utmaningar är ett sätt att utvecklas och lära sig. Därför gör vi det vi gör idag. Vi vågar sätta press, med en helt ny kollektion av elscootrar.

Eltra är en ny serie elscootrar med en helt ny prestanda och komfort som vi vet passar för den svenska miljön. Våra modeller är revolutionerande vad det gäller kvalitét, räckvidd, funktioner och körkänsla.

Modellerna är ett resultat av en ständig kontakt med fabrik, utvecklare och leverantörer, för att se till att Eltra kan bli ledande i Sverige inom utveckling av nya elektriska transportmedel.  

Kom i kontakt med oss.