COMMUNITY

5 Anledningar varför du ska investera i en lådcykel

Är du trött på att kämpa dig igenom trängseln på vägarna med bil eller kollektivtrafik? Tänk dig att kunna ta dig fram snabbt och smidigt, samtidigt som du gör något bra för miljön och din egen hälsa. Det är precis vad du får när du väljer att köra lådcykel. Men om du fortfarande är tveksam, här är fem anledningar till varför du borde hoppa på lådcykel-tåget:

Trött på att vara en tråkig bilåkare?

Tänk dig att kunna sväva genom staden med stil, samtidigt som du gör något bra för både miljön och din egen hälsa. Det är precis vad du får när du väljer att köra lådcykel.

1. MILJÖVÄNLIGT
Lådcyklar är 100% eldrivna och därför utsläpper de inga skadliga avgaser. Detta gör att du kan känna dig bra med att du bidrar till att göra världen lite grönare samtidigt som du tar dig fram.

För att se till att du alltid har tillräckligt med kraft, leta efter en elscooter med minst en 350W motor, eller helst 500W om möjligheten finns. Och kontrollera att denna siffra hänvisar till elscooterns nominella effekt, inte dess maximala.
2. SPARA PENGAR
Lådcyklar är billigare att underhålla och driva jämfört med bil eller motorcykel. Du slipper också dyra parkeringsavgifter och bensinkostnader
3. BEKVÄMT
Lådcyklar är smidiga och lätta att manövrera, så du kan lätt ta dig igenom trängseln och hitta en ledig plats att parkera.
4. TRÄNING OCH MOTION
Körning av lådcykel är en bra form av motion, det hjälper dig att hålla dig i form och förbättra din fysiska kondition. Det är också en bra möjlighet att få frisk luft och solsken samtidigt som du tar dig till dina destinationer.
5. UNIKT
Lådcyklar är inte precis en vanlig syn på vägarna, så du kommer att sticka ut från mängden. Tänk på alla imponerade blickar du kommer att få när du cruistar runt i din lådcykel. Det är en möjlighet att visa upp din personliga stil och vara unik.