Våra artiklar

Framtidens transportmedel

Framtidens transportmedel

Att köra elsparkcykel eller elscootrar som de ofta kallas, är för den stora publiken ett nytt elektroniskt transportmedel, även om vi på Eltra har hängt med lite längre...

Redan under 2017, växte tankarna hos oss om att bilda ett nytt stort community, som satsade stenhårt på utveckling av elscootrar, för att på riktigt i framtiden kunna utmana alla våra gamla transportmedel, drivna på icke-förnybar energi.

I en framtid där vi alla har höga krav på snabb transport och tillgänglighet, är det också viktigt att fundera över vilka val vi också kan göra för miljön. 

Att utveckla nya transportmedel, drivna på förnybar energi kommer att bli en viktigt del för att uppnå en framtid med begränsad global uppvärmning. Därför brinner vi på Eltra för att göra framtidens fordon så hållbara som möjligt med starka konstruktioner och drivna på förnybar energi. Det tror vi är en nyckel i att utveckla nästa generations transportmedel.

Elscooter för vuxna

Elscooter för vuxna

Vi har ett grymt sortiment av elscootrar för vuxna

Att köra elscooter eller elsparkcykel för vuxna har blivit väldigt populärt under senaste åren. Framförallt har det blivit ett transportmedel som verkligen är populärt bland vuxna pendlare som är påväg in till stan. Vi har därför skapat ett starkt sortiment av elektriska sparkcyklar för vuxna som vill åka eldriven sparkcykel med stil.  

Eltra har den senaste tekniken och nya starkare batterier och hög prestanda för den vuxna pendlaren som ofta eftersträvar lite högre kvalitét och en bättre elscooter- upplevelse. 

En elscooter för vuxna kan vara allt från den lätta elscootern med 350W bortslös styrka som är både lätt och smidig, till att vara någon av våra värstingmodeller med hela 600W bortslös motor och dessutom en lång räckvidd. 

Att köpa elscooter och sedan åka på sin elscooter innebär också ett stort ansvar i att visa respekt mot andra trafikanter. Därför är det bra att du som vuxen elscooter-åkare har koll på ditt ansvar som pendlare med en elscooter eller elektrisk sparkcykel. 

När du som vuxen åker på en elsparkcykel är det ofta ett krav på att räckvidden ska vara lång så att du som ägare av din elscooter slipper gå och se efter att din elscooter alltid laddas när den inte körs. Därför har vi el scootrar med lång räckvidd för att passa bra för dig som eftersträvar lite högre kvalité. 

 

 

 

 

 

 

Välj rätt Eltra

Välj rätt Eltra

När du handlar en elscooter är det viktig att du hittar rätt modell. Därför har vi gjort denna korta Köpguiden åt dig. 

Vi rekommenderar alltid Modell Premium Plus och Modell Ultra till dig som är vuxen och är ute efter en elscooter med riktigt hög kvalitét. 

Eltra är ett varumärke som fokuserar på utveckling och försäljning av användarvänliga och högkvalitativa elscootrar. Vi vill se till att du får den bästa elscooter-upplevelsen som möjligt och är mån om att du ska vara helt nöjd med ditt eldrivna fordon från början till slut. Vi har utvecklat våra tre modeller för tre olika syften och det ska genomsyra hela produktserien för varje enskilt modell. Vi har utvecklat elscootrar för vuxna som är helt unika och med en bättre känsla och högre kvalitét än någonsin. 

Modell Ultra

För dig som vill ha det allra bästa; Modell Ultra är vår värstingmodell som passar perfekt till dig som vill ha det absolut bästa elscooter-åket som finns att tillgå. Passar perfekt för dig som gillar när det fort i vardagen och som vill kunna ta sig fram fritt med en lång räckvidd och hög maxfart. Kolla in Modell Ultra här

Modell Premium

För dig som är ute efter en riktigt bra elscooter med väldigt hög kvalité och hög åkkänsla, men i lite smidigare form.

Vi har skapat vår Modell Premium för att vara vår allra användarvänligaste och mest kompletta elscooter med alla smarta funktioner som någonsin upptäckts. Du får en väldigt lång räckvidd trots att elscootern är lätt och smidig.
 
 Modell Urban
Vill du enbart ha en elscooter som är smidig? Då borde du kolla in vår Modell Urban som är vår allra hetaste modell för smidig användning. Förutom att Urban är smidig, är prestandan och batteritiden också revolutionerande hög trots en så smidig elscooter.