Eltra, 

Vi är ett team baserat i norra delarna av Stockholm som inriktar oss på utveckling och leverans av kvalitetsbaserade el-scootrar. Vi siktar mot att bli Sveriges ledande leverantör av elektriska sparkcyklar 2019 Våra grundpelare i utveckling är följande:

  • Kvalitet: Vi vill hålla den högsta möjliga kvalitén av elektriska sparkcyklar som är möjlig. Vi ser alltid behov i att utvecklas och gör allt vi kan för att alla våra modeller ska vara av allra högsta klass. 
  • Service: I längden vill vi erbjuda Sveriges bästa service av elektriska sparkcyklar. Vi vill att våra kunder ska kunna komma till oss och fråga om allt i minsta detalj, och att kunderna dessutom ska få vara med och lära sig hur de kan ta hand om sin elektriska sparkcykel på bästa sätt.
  • Komfort: Vi vill alltid utveckla den absolut skönaste och behagliga elektriska sparkcykeln. Därför är det en av våra prioriteringar att sikta på att utveckla el-sparkcyklar med extremt skön och bred ståplatta och med så fina och bra stötdämpara som bara är möjligt. 
  • Räckvidd: En nyckelfaktor i om en elektrisk sparkcykel är konkurrenskraftig eller inte är dess räckvidd. Vi på Eltra erbjuder enorma räckvidder med vår nya kollektion och utveckling av elektriska sparkcyklar. Vi anser att vår teknik är helt unik i Sverige och vi vill alltid erbjuda enastående räckvidd på alla våra el-sparkcyklar. 

 

 

Johan Björck t.v. Karl Inde t.h.

 

Vår Story

"Allt började med en vision". Vi hade en vision om att vi skulle kunna göra elektriska sparkcyklar till ett på riktigt konkurrenskraftig fordon. Efter att ha sett både de ena och de andra ganska lama modellerna och produkterna av elektriska sparkcyklar, kunde vi till slut inte hålla oss. Vi behövde höja kvalitén av elektriska sparkcyklar för att göra det till ett konkurrenskraftig fordon.  

 

Men det handlar inte bara om en bättre elscooter. Utan det handlar mycket om känsla. Att världen ska kännas mindre, full av en rörlig och lekfull vardag. Vi vill undvika bilköer och överbefolkade tunnelbanor. I slutet av Mars 2018 så är den första elektriska sparcykeln från Eltra till försäljning. Vår vision är att inom några år ska vara ett etablerat märke, med en utrstrålning av kvalitet och glädje.

"Eltra handlar mer än att bara sälja elscootrar. Vi vill förbättra oss själva och sätta den högsta standarden vi kan innan vi tittar på andra konkurenter."  Johan Björck

Vi har höga ambitioner och vårt mål är att vara den största leverantören av elscootrar i Sverige innan juni 2019. Vi sätter höga krav på vårt team och vill alltid att skapa en hög standard. 

 

Lär känna de två grundarna

Johan Björck och Karl Inde är barndomsvänner sedan sex års ålder från Stockholm. Båda har visat ett stort idrottsintresse och började spela fotboll som de fortsatt sysslar med idag. Intresset för idrott utvecklade även till att bli intresset för rörlighet i vardagen. Att inte vara stillasittande utan använda kroppen som den är anpassad för. Det ska vara lekfullt, rörlighet och glädje. Därför finns Eltra. 

De två bästa kompisarna har även varit klasskompisar från mellanstadiet till gymnasiet och har följt varandra länge. Båda är mer engagerade utanför skolan och om hur skolan bör förbättras med digitaliseringen istället för att fullt fokuser på lektionerna. Speciellt när ett stort projekt om elektrisk transport kommer på tanken så sätts hjärnan igång på riktigt. 

"Jag vill att Eltra ska bli ett kvalitetsmärke utåt. Men det ska inte bara vara bra klassade scootrar, utan allt från filmer till service till känslan i teamet ska göras med kvalitet"

Karl Inde

 

 

Teamet på Eltra fortsätter äventyra om nya djärva idéer om framtid och kreativitet.  Vi är naturälskare och problemlösare, och vi vill hitta nya sätt att transportera sig på. Vi kollar alltid in i framtiden, och vi har alla ett och samma mål. Elektrisk transport är det nya sättet, och vi ska göra det bättre, roligare och enklare.

Välkommen att gå med i vårt team.