Vi introducerar ett elektriskt transportmedel med hög kvalitet och hög kapacitet. Vi sätter en standard för hållbara transporter med vårt sortiment som passar de flesta behov och önskemål.

Vi är ett energiskt och hårt arbetande team inriktat på att ge våra kunder bästa service med både kunskap och känsla. Dessutom med hög tillgänglighet.

Vi har utvecklat en serie elscootrar med en helt ny prestanda och komfort som vi passar för den svenska miljön. Våra modeller är revolutionerande vad det gäller kvalitét, räckvidd, funktioner och körkänsla.

 

 "För att utveckla en ny sorts elscooter behövde vi tänka nytt" 

Vi har arbetat hårt med vår produktutveckling utav Eltra modellerna. Med en ständig kontakt med fabrik, utvecklare och leverantörer ser vi till att Eltra kan bli ledande i Sverige inom utveckling av nya elektriska transportmedel. 

"Vi älskar allt som är i rörelse, och allt som får både oss och vår natur att må bra." 

Vi tror på att göra världen enklare och snabbare, men inte på bekostnad på vår miljö. Vi vill ha tillgång till enkla urbana transporter för att få världen att föras samman mer, inte mindre. Det gör vi bara genom att minska tiden vi spenderar ifrån varandra. 

"Vi älskar också nya äventyr"

Teamet på Eltra älskar nya äventyr, och tror att äventyr och utmaningar är ett sätt att utvecklas och lära sig. Därför gör vi det vi gör idag. Vi utmanar och går framåt.