Vi presenterar en lösning, bland många andra, för att hjälpa tusentals pendlare och naturälskare att välja rätt. Vi vill att du ska följa förnybart, istället för utsläpp av växthusgaser. Dessutom vill vi att du ska minska trängseln och jobbiga köer, för att du istället ska bidra till en hållbar utveckling. 

Vi på Eltra arbetar ständigt med hållbarhet och det är en av de största anledningarna till att vi valt att arbeta med det vi idag arbetar med. 

"Vi tror på starkt på elektriska fordon som en del av lösningen för att göra transportsektorn så grön som möjligt."

Idag transporterar vi oss mellan mängder av olika platser. Ibland flera gånger per dag, och en stor del av transporten sker fortfarande idag med fossila bränslen. När du byter bort bilen mot en Elscooter så minskar du helt enkelt ditt utsläpp av bland annat koldioxid. På en elscooter eller på andra elektriska fordon kan du åka runt en heldag i stan och upptäcka stadens alla hörn, utan att oroa dig över att påverkar din miljö. 

Att byta ut dina korta (eller relativt långa) bilturer mot en transport med förnybar energi är ett stort steg på vägen mot en eldriven framtid. Genom att investera i en Eltra så höjer du alltså sannolikheten för att skippa alla typer av icke-förnybara transporter som kostar dyrt på vårt klimat. Genom att skippa bilen och upptäcka världen med ett härligt transportmedel kan du bidra med något positivt. När vi alla gör något positivt, så ger det tillsammans en väldigt stor genomslagskraft!

 Med din Eltra blir du en del av vårt miljömedvetna crew.