Om ELTRA

Eltra är ett svenskt företag som grundats 2018. Vi vill att städer ska känna sig mindre, mer lekfull och rörligare. Att Eltra ska ses som ett bra alternativ mot bilen. Teamet på Eltra är fyllt med energi och kunskap om elektroniska transportmedel.

Ja. Vi erbjuder ett års garanti på våra elscootrar som omfattar produkt och fabriksfel.

Ja. Vi hanterar alla nödvändiga reservdelar som kan komma att behövas. Beställ eller kontakta oss för att få hjälp med ditt ärende.

Absolut! Vi utlovar provkörning på Kungsholms strand 167 i Stockholm. Kontakta oss för att hitta en tid.

Leveranstiden ligger på 2-4 arbetsdagar.

Men du kan även hämta ut din scooter i vår butikslokal på Kungsholms strand 167. Då kan du kontakta oss direkt efter du beställt varan.

Angående elscootern

Både ja och nej. En Eltra är vattentåligt enligt Ip-54 (damm- och spolsäker). Men vi råder att undvika att köra i regn och snö för eventuella problem och din egna säkerhet.

Eltra använder inte regenerativ broms. Beroende på vilken modell du väljer har vi antingen trumbromsar eller skivbromsar. 

Absolut går det bra att samåka om ni har varsin scooter. Av rättsliga- och säkerhetsskäl så ber vi er att inte åka två på en scooter.

En Eltra har starkare motorer för kraft och maxfart, bättre batterier för en längre räckvidd, höj- och sänkbara, stötdämpare, LCD display, ordentliga ståplattor, säkra bromsar, och dessutom fri tillgång!